Pakketten

Hier vind je onze pakketten

We hebben 4 pijlers uitgelicht die wij belangrijk vinden en die bijdragen aan je fysieke en mentale gezondheid.

Onze voorkeur gaat uit naar een totaalpakket van deze vier elementen. Maar wij weten dat iedereen uniek is en andere behoeftes heeft. Heb je twijfels, of zie jij jouw ideale samenstelling er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij stellen met liefde een persoonlijk pakket voor je samen.

Onze pakketten zijn altijd 6 maanden. Wanneer je je 6 maanden niet kunt vol maken voor je bevalling, dan mag je de lessen na je bevalling vervolgen.

Per maand passen we indien nodig de samenstelling aan waardoor jij tot het einde bij ons kunt blijven.

Sam de Geus contact

''Wij brengen zwanger zijn naar een hoger niveau''

hypnobirthing

Privécursus

€500,-

eenmalig

Groepscursus

€350,-

eenmalig

Spoedcursus

€350,-

eenmalig

Ga jij binnenkort bevallen en wil je toch graag alle informatie ontvangen over het bevallingsproces en de mogelijkheden die erbij komen kijken? Dan is deze cursus geschikt voor jou. In 1 dagdeel voorzie ik jou en je partner van de belangrijkste informatie.

Vergoedingen

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt in veel gevallen een deel van de cursus vergoed. In deze link staan de verzekeringen op een rijtje, maar check het altijd extra bij je eigen zorgverzekering https://www.geld.nl/zorgverzekering/vergoedingen/zwangerschapscursus

personal training, voeding & yoga

Personal Training

€249,-

per maand

Dit pakket bestaat uit een onbeperkt sportabonnement bij De Geus en 1 personal trainingssessie van 60 minuten per week door een van onze zeer ervaren instructeurs.

4 tot 6 weken voor de uitgerekende datum kan er overgegaan worden van PT naar 1 op 1 yoga, om je zo volledig voor te bereiden op je bevalling. Eventueel kan er eerder geswitched worden tussen yoga of PT. Indien je eerder moet stoppen, kunnen de gemiste lessen na de bevalling ingehaald worden.

Voeding

€199,-

eenmalig

Per trimester (kwartaal) een nieuw voedingsadvies en één voedingsadvies om na de bevalling weer in shape te komen.

Totaalpakket

€375,-

per maand, minimaal 4 maanden afnemen

Personal training tot aan de laatste 2/4 weken voor de uitgerekende datum, daarna yoga tot aan de bevalling. Inclusief voedingsbegeleiding én cursus Hypnobirthing voor jou en je partner.

Per maand betalen, minimale afname is 4 maanden. Noodgedwongen voortijdig stoppen? Dan mag je de lessen gebruiken na je bevalling.