Algemene informatie

Hier vind je algemene informatie

24-7PT

24-7pt

In 2016 zijn Cees en in 24-7 Personal Training begonnen. Samen met onze collega’s Thijs, Joey, Rachid, Mark, Wessel, Joost en Maxx begeleiden we mensen op gebied van training, voeding en lifestyle. Wat ons onderscheid van alle anderen om ons heen? De “doe maar gewoon” mentaliteit. Wij schreeuwen niet, zijn geen rep-counters en hebben de focus op meer dan alleen je doel behalen. Want 10 kilo afvallen, dat is niet zo moeilijk, maar je leefstijl veranderen, lol hebben of vinden in sporten en dat zo doen dat dit het nieuwe normaal wordt, dat is wel lastig. Daar kunnen wij bij helpen.

We begeleiden al jaren zwangere vrouwen, maar hebben nu besloten het aan te bieden aan een groter publiek en zo is 9 maanden in je kracht geboren

Maar 24-7 Personal Training en 9 maanden in je kracht zijn wel onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dat heeft alleen maar voordelen. Want wat doe je ná je zwangerschap? Dan zijn wij er ook gewoon nog steeds. Je kunt personal training doen om weer snel je oude lijf terug te hebben, je kunt gebruik maken van de voedingsbegeleiding die in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door je verzekering. Je kunt deelnemen aan de groepslessen, spinning en yoga.

En voor de band met mama of papa en baby is er ook van alles, we hebben babyzwemmen, peuterzwemmen, voorbereidend zwemmen en (voor later) de reguliere zwemlessen.

Fitness zwangerschap

Ben jij klaar voor je mooiste bevalling?